Speel in op de groeiende woningmarkt met een makelaarsopleiding

nieuwsbericht makelaardijHet gaat goed met de economie, de huizenprijzen stijgen en de woningmarkt is booming. Voor veel mensen reden om een carrière te starten als makelaar. Het CBS maakte onlangs bekend dat er momenteel 10% meer makelaarskantoren zijn dan voor het begin van de crisis.

Huizen staan steeds korter te koop, er worden steeds meer huizen verkocht en tegen steeds hogere prijzen. Veel makelaars kunnen hun geluk niet op. Door de groei in de woningmarkt voorzien makelaarskantoren echter wel een tekort aan arbeidskrachten. De vraag naar goed opgeleide makelaars is momenteel dus groot.

Wil jij slim inspelen op deze ontwikkelingen? Start dan een makelaarsopleiding bij NTI en pluk de vruchten van de stijgende omzet in dit dynamische vakgebied. Wat dacht je van:

Met een makelaarsopleiding van NTI studeer je voor een waardevol en erkend diploma. Je studeert op jouw moment, wanneer het jou uitkomt. Kies je eigen studietempo en verleng kosteloos als je toch meer tijd nodig hebt. Dat is pas flexibel studeren!