Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een waardevol mbo-diploma!

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen altijd goed aansluiten bij de ontwikkelingen en kansen op de arbeidsmarkt. Daarom vernieuwen we onze opleidingen regelmatig en maken we ook continu nieuwe opleidingen die écht waardevol zijn voor jouw professionele ontwikkeling. Dit jaar starten vier erkende mbo-opleidingen binnen de commerciële sector. De inschrijvingen zijn geopend en je kunt starten vanaf midden september 2023. Zo kun je goed uitgerust na de zomervakantie direct aan de slag!

Vier erkende mbo-opleidingen

Onderstaande vier opleidingen leiden je op tot een baan in de wereld van commercie. De opleidingen verschillen van mbo-niveau 3 tot mbo-niveau 4. Weet je nog niet zeker of dit bij je past? Je kunt ook de mbo-basisopleiding volgen om in korte tijd te ontdekken of je hier verder in wilt.

MBO E-commerce specialist | niveau 4

Jouw werkdagen staan in het teken van online verkopen en de ideale klantreis. Als jij commercieel bent ingesteld, jezelf goed kunt verplaatsen in anderen en het je leuk lijkt om bezig te zijn met digitale werkzaamheden, dan is deze brede opleiding MBO E-commerce specialist zeker interessant voor jou. 

E-commerce specialist

MBO Junior Accountmanager | niveau 4

Als junior accountmanager lever jij een bijdrage aan een commercieel team. Je bent gedreven, klantgericht en ondernemend. Tijdens de opleiding ontwikkel je jouw communicatieve en analytische vaardigheden en leer jij van alles over het behalen van commerciële doelen. Ook ga jij je bezighouden met processen als accountmanagement uitvoeren en relaties beheren.

Junior Accountmanager

MBO Commercieel medewerker | niveau 3

Ben jij ondernemend en/of klantgericht? Wil jij meer leren over marketing en sales? Tijdens de opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die jij als commercieel medewerker nodig hebt om aan de slag te gaan. Je leert van alles over het behalen van commerciële doelen, zoals winst maken en klanttevredenheid vergroten.

Commercieel medewerker

MBO Consulent commerciële arbeidsbemiddeling | niveau 4

Een consulent commerciële arbeidsbemiddeling, ook wel intercedent, is dé schakel tussen organisaties en mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Tijdens de opleiding ga jij je verdiepen in de verschillende aspecten van de commerciële arbeidsbemiddeling. Ben je een echte bemiddelaar, vind je het leuk om met anderen samen te werken en geef jij graag advies? Wellicht past deze opleiding dan goed bij jou!

Consulent commerciële arbeidsbemiddeling

Twijfel je nog of commercie bij je past? Volg de MBO Basisopleiding!

MBO Basisopleiding Commercie

De MBO Basisopleiding Commercie leert je de basis van commerciële beroepen. Van bedrijfskunde tot marketing & communicatie. Je volgt twee modules uit de erkende mbo-opleidingen waarna je een waardevol NTI-certificaat ontvangt. Je loopt bovendien geen stage en krijgt vrijstelling als je direct doorgaat met een van bovenstaande erkende mbo-opleidingen!

MBO Basisopleiding Commercie