→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Bouw een professionele website met de cursus Introductie Software Ontwikkelaar

Een software developer houdt zich bezig met het bouwen van efficiënte applicaties en is dol op technische uitdagingen. Lijkt het jou wel wat om je te verdiepen in IT en vind je het interessant om te leren hoe je software ontwikkelt? Dan ben jij een geboren developer! In deze opleiding behandelen verschillende aspecten van software development. Je leert wat HTML is en hoe je een website opmaakt met CSS. Je gaat aan de slag met SQL (Structured Query Language) zodat je begrijpt hoe je een database kunt bouwen en beheren. Door gebruik te maken van de programmeertaal Java ga je direct praktijkgericht aan de slag en kun je onder andere grafische trucjes toevoegen op je site. Tenslotte maak je jouw webpagina interactief met Javascipt. De cursus Introductie Software Ontwikkelaar is een mooie stap voor iedereen die software developer wil worden.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Wat leer je?

Je leert in deze cursus hoe je een website kunt bouwen in HTML en hoe je deze interactief maakt. Ook het beheren van een database en een introductie programmeren van diverse applicaties met Java en Javascript komen aan bod. In slechts 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen en heb je al gauw de skills van een software developer onder de knie. Start vandaag nog met de cursus en studeer in je eigen tempo!

Studieprogramma

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Database management
 • Data invoegen, updaten en verwijderen
 • Afbeeldingen en Hyperlinks
 • Lijnen en koppen
 • Tabellen en formulieren
 • Stijl toevoegen met CSS
 • Panelen
 • Variabelen
 • Objecten
 • Klassen
 • If-statements
 • Arrays
 • Loops
 • Statements
 • Elementen
 • Functies

Meer begeleiding met Plus

Wil jij graag meer persoonlijk contact en begeleiding tijdens je opleiding? Kies dan voor de Plus-variant. Met Plus volg je extra online lessen waarin je al jouw vragen direct kunt stellen aan een ervaren docent. Ook krijg je meer uitleg over moeilijke onderwerpen en kan je sparren over de lesstof. Tijdens de Plus-variant volg je 1 extra online les van 2 uur.

Voordelen van Plus

 • Extra verdieping in de lesstof
 • Hogere slaagkans
 • Online sparren met je docent

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Introductie Software Ontwikkelaar. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Introductie Software Ontwikkelaar afgerond? Dan kun je kosteloos een certificaat aanvragen. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! 

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Introductie Software Ontwikkelaar PLUS 93

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting op de cursus Introductie Software Ontwikkelaar. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Vraag een offerte aan

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.