Het begin van de zomer is aangebroken.stock-footage-group-carefree-boy-girl-teenagers-casual-beachwear-enjoying-beach-party-at-sunset-on-vacation Een zomer vol frisse outfits, hete feesten en stralende mensen, maar de zomer is ook een tijd vol met stress en weinig tijd om te besteden aan je look. In dit blog geef ik je 10 party tips zodat je altijd een stralende look kunt hebben.

Tip 1: goede voorbereiding is het halve werk. Je goed voorbereiden is het halve werk, dus was je haar de avond van te voren, kam het goed uit en vlecht het eventueel in. Was jezelf goed en vergeet niet om goed te scrubben. Verzorg jezelf goed met een hydraterende crème en breng zelf bruiner aan op je gezicht, armen, benen en niet te vergeten je decolleté.

Er is niets vervelender dan nagels die beschadigen omdat ze nog nat zijn en wenkbrauwen die rood van het epileren zijn , dus lak je nagels de avond ervoor en epileer je wenkbrauwen!

‘’ wil je een grote bos krullen? Vlecht dan je haar de avond daarvoor stevig in en voilà! ‘’

Tip 2: ochtendritueel

Op de ochtend zelf begin je met een goede primer.make up Een primer zorgt ervoor dat jefoundation, bb cream of cc cream de hele avond perfect blijft zitten en niet vervaagt. Zo hoef je dit ook al niet meer te doen! Heb je toch behoefte aan een extra laagje? Gebruik dan een matte poeder om je look af te maken.

Tip 3: basis make-up

Breng in de ochtend met een waterproef kohlpotlood je eyeliner aan. Dan hoef je in de avond deze alleen maar met een vloeibare eyeliner over te trekken.

‘’ je kunt ook variëren met kleuren door een gekleurde kohl potlood te gebruiken en een dunnere lijn vloeibare eyeliner’’

Tip 4: maak gebruik van poeder

Volg ons op Instagram

Klik hier

Gebruik voor de T-zone op je gezicht een compactpoeder in de kleur die bij jouw huid past en voor de rest van je gezicht een terracotta poeder. Deze breng je aan in de vorm van een euro teken. Zo highlite je jouw sterke punten en val je geheid op.

Tip 5: egale basis + glitter Om een egale basis op het gehele ooglid te creëren maak je gebruik van een champagne kleurige oogschaduw. Deze breng ik aan op het gehele ooglid en een klein accentje onder het hoogste punt van de wenkbrauw. Zo lijken je ogen nog groter! Je kunt ook kiezen voor een andere lichte kleur of een nude kleur.

Over de champagne kleurig oogschaduw breng je een glitter aan. Op deze manier laat je jouw ogen nog meer stralen en verander ik de look van een daglook naar een avond look. In plaats van glitter kun je ook kiezen voor een donkerde oogschaduw in de kleuren: Bruin , donker grijs en bruin.

Tip 6: gekleurde lippen Maak van je lippen een Eye-catcher door gebruik te maken van een sexy rode lippenstift. Heb je een gezicht met koele tinten? Maak dan gebruik van een koele kleur. Bevat je gezicht veel warme tinten? Maak dan gebruik van een warme kleur. Breng de lippenstift met je vingertoppen aan. Op deze manier krijg je een wat wollig effect.

''Heb je wat donkere oog make-up gebruikt? Dan zijn dit jouw Eye-catchers! Houd je lippen neutraal door gebruik te maken van een bruine lipliner en een nude kleur glos. ‘’

Tip 7: highlite je arcade bogen Pak een klein beetje lippenstift van je lippen en breng dit aan op het hoogste punt van je arcade bogen. Zo krijg je een goede verhouding tussen je lippen en ogen en zullen je ogen nog meer gaan stralen.

Tip 8: mouse Voor extra versteviging, volume en bescherming van het haar tijdens het föhnen gebruik je een mousse in je haar. Wil je extra volume? Föhn dan je haar op zijn kop en gebruik de koude stand om de mousse direct uit te harden.

Tip 9: maak je haar schoon Om je haar snel schoon te kunnen maken kun je natuurlijk een droogshampoo gebruiken. Maar je kunt ook gebruik maken van babypoeder. Dit is mooi bij blond haar. Strooi de poeder op het haar, in masseren en föhn het overtollige eruit. Heb je donkerder haar? Dan kun je terracotta poeder gebruiken.

Tip 10: haar accessoires Gebruik een glinsterend haar accessoire om je look af te maken. Dit kan verschillen van een speld tot een diadeem. Je kunt ook een stoffen diadeem gebruiken. Deze is makkelijk op te rollen en mee te nemen. Zo kun je altijd veranderen van stijl.

Wil je nog meer make-up tips van Tom Sebastian krijgen? Neem dan een kijkje bij de opleidingen die Tom Sebastian geeft aan het NTI. Of lees de voorgaande blogs van Tom Sebastian:

Wil je nog meer tips van Tom Sebastian krijgen? Neem dan een kijkje bij de opleidingen die Tom Sebastian geeft aan het NTI.