De herfst is akelig dichtbij. Terwijl ik dit artikel schrijf tikt de regen tegen mijn raam. Ik zit met een kop thee en mijn badjas aan, na een warme douche. Voor die warme douche kreeg ik gratis van moeder natuur een koude douche. Kunnen we het nog warm krijgen deze herfst? Wellicht kunnen de nieuwste modetrends ons helpen.

herfst mode 2013

We gaan deze herfst een beetje 'back to the 80ties'. Op de catwalks zien we veel combi's met zwart langskomen. De combinatie 'zwart-wit' is erg populair, maar ook voor de kleurliefhebbers is er wat wils. Ook zwart in combinatie met rode, blauwe (kobaltblauw blijft 'in the picture!') of gele kleurvlakken is aanwezig op de catwalk.

Qua silhouet zien we ook veel jaren 80tig schouders voorbij komen. Daartegenover veel vrouwelijke jurken met krachtige snitten. De rokken zijn veelal wijd uitlopend en komen in verschillende lengten. Vorig jaar zagen we ze al voorbij komen, maar ook dit jaar is er weer veel puntig schoeisel.

Voor de printjes liefhebbers zijn er streepjes maar ook polkadots! Voor de wat stoerdere meiden (en ook heren) is er de oude vertrouwde bomberjack. Sieraden zijn groot, opvallend en rijkelijk versierd met grote stenen (á la Madonna?)

Wat vind jij van de trends voor de komende herfst? Zijn dit trends die bij je passen?

Zelf aan de slag?

Wil jij alles leren over modetrends, modestyling en het zelf maken van kleding? Bekijk dan een van de volgende cursussen:

Volg ons op Instagram

Klik hier