BeautytipsNa de blogs over smokey eyes, natuurlijke make-up, mooie wenkbrauwen en haarstyling vond ik het weer tijd worden voor een blog vol met onmisbare beautytips. Iedereen heeft het vast wel eens, uren boenen op je gezicht om alle glittertjes van je make-up er af te krijgen of de irritatie die ontstaat tijdens het lakken van je nagels omdat er allemaal bubbeltjes in je nagellak blijven zitten. Dan ben je op zoek naar de gouden beautytips. In deze blog geef ik je 5 onmisbare tips die jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Beautytips 1: Glitter make-up verwijderen

Je hebt een leuke avond uit gehad en je wordt wakker met je gezicht dat vol met glittertjes van je oogschaduw zit. De avond daarvoor zag het er nog zo leuk uit, maar, nu krijg je je make-up er nauwelijks af. Geen zorgen, beautytip 1 geeft jou de oplossing.

Plak een klein beetje plakband om je vinger met het plakkende gedeelte aan de buitenkant. Dep hiermee over je wangen. Zo ben je in een mum van tijd glittervrij!

Beautytips 2: Mee-eters verwijderen

Iedereen heeft er wel eens last van, mee etertjes. Kleine rode puistjes die je absoluut niet kunt gebruiken de dag voor een feestje. Gelukkig is er een simpele oplossing om snel weer een frisse egale huid te krijgen.

Maak een klein handdoekje (denk aan een gastendoekje) nat met warm water. Zorg dat het niet te warm wordt en dat je het handdoekje goed uitknijpt. Leg dit doekje zo’n 20 tot 25 seconde over je gezicht heen. Dit zorgt ervoor dat je poriën open gaan staan. Hierna kun je gemakkelijk je puistjes uitknijpen en ziet je gezicht er weer fris en fruitig uit.

Beautytips 3: Weg met de vermoeide blik

Om verder door te borduren op tip 2 komt hier een beautytip die ervoor gaat zorgen dat je ‘s ochtends niet op je werk aan komt met een vermoeide blik.

Volg ons op Instagram

Klik hier

Zorg er voor dat je altijd twee theelepeltjes in de vriezer hebt liggen. ’s Ochtends voor je je make-up op doet, houd je de holle kant van het theelepeltje voor je ogen. Let op: niet op de ogen. Dit zorgt voor een verfrissend effect. Daarna wrijf je met de bolle kant van het theelepeltje over je wallen. Zo heb je in een mum van tijd goed wakker!

Beautytips 4: Bubbeltjes in je nagellak

Heb jij dat ook wel eens? Dat je bezig bent met het lakken van je nagels en dat er allemaal bubbeltjes in je nagellak zitten? Ik vroeg mij altijd al af hoe ik dit kon verhelpen. Ik heb de oplossing gevonden! Voordat je nagellak opdoet moet je het nagellakpotje niet schudden maar rollen tussen je handen. Zo meng je de nagellak en voorkom je bultjes in je nagellak.

Beautytip 5: Rode bultjes na het scheren

De één heeft er mee last van dan de ander, maar iedereen heeft het vast wel eens gezien. Rode bultjes na het waxen of scheren. Gelukkig is er een simpele oplossing!

Als je zo’n 3 dagen voor dat je gaat scheren niet meer schubt dan zorg je ervoor dat je dode huidcellen goed blijven zitten. Na het scheren moet je zo’n 5 tot 7 dagen wachten voordat je weer kunt scrubben. Je moet de huid namelijk even de tijd geven om te herstellen. Tussentijds kun je uiteraard wel scrubben. Gebruik bij voorkeur een scrub met een ronde korrel, dus geen abrikozen scrub.

Ik hoop dat jullie veel hebben aan de bovenstaande beautytips. Ik ben erg benieuwd of jullie ook nog handige tips hebben, laat ze gerust hier onder achter.

Wil je nog meer make-up tips van Tom Sebastian krijgen? Lees dan de voorgaande blogs van Tom Sebastian: