Cursus spaans

Vamos a la playa…, maar dat niet alleen!

Als je Spaans spreekt, is het niet alleen veel leuker om zelf  bij je favoriete restaurantje je ‘tapas’ te bestellen, met een ‘cerveza’, een ‘vino tinto’ of gewoon een ‘agua mineral’. Je haalt ook zoveel meer uit je verblijf in een Spaanstalig land. Je legt sneller contact en merkt dat men het leuk vindt dat je de moeite doet Spaans te spreken. Twijfel jij nog om een cursus Spaans te volgen?

Na een cursus Spaans is het bijvoorbeeld ook gemakkelijker om mailadressen uit te wisselen met je nieuwe Spaanse vrienden en zo contact te houden.

Volg ons op Instagram

Klik hier

Bovendien gaat er een nieuwe, grote wereld voor je open: In heel Midden- en Zuid-Amerika wordt immers Spaans gesproken.

Als je in die landen rondreist, merk je pas echt hoe handig het is als je de taal spreekt: je maakt gemakkelijker contact met de mensen en dat maakt alles een stuk leuker.

Haal dus meer uit je verblijf in Spanje, Zuid- of Midden- Amerika met een cursus Spaans. Spaans is niet de eenvoudigste taal om te leren, maar stapje voor stapje kom je verder en je merkt steeds duidelijker hoe enthousiast de Spaans sprekende mensen reageren op jouw woorden.

Natuurlijk zijn er over de hele wereld verschillen in de Spaanse taal (alleen al in Spanje heb je o.a. het Catalaans in Barcelona en omgeving of het Baskisch, rond Bilbao), maar met een basiscursus kun je je overal redden, ook in ‘América Latina’, Cuba, Mexico, etc.

Dus… niet alleen ‘Vamos a la playa’, maar ‘Vamos a hablar español…!

Zijn dit voor jou ook redenen om een Spaanse cursus te volgen? Wij zeggen doen!