Sneakers, lopen lekker, zijn (meestal) goed voor je voeten, staan sportief en ze worden steeds leuker. Maar wat is nou de meest populaire sneaker. Zijn het de Nikes? Vans? Of toch de nonchalante All Stars? Als je het mij zou vragen zou ik zeggen de Converse All Stars. Lekker simpel, luchtig en ze lopen prima. De feiten echter wijzen anders uit, tijd voor wat sneaker facts.

Sneaky sneakers

De meest sneaky sneakers van 2013 zijn namelijk de Vans! Beslist.nl deed onderzoek naar welke sneakers nou het meest populair zijn op hun page. Na de Vans komen mijn geliefde All Stars. Op de 3e plek staat Nike, de 4e plek is ingenomen door Adidas, op de 5e plek staat New Balance (Dat merk ken ik helemaal niet).

Meer feiten

Maar er zijn nog meer facts. De kleur die het meest gekozen wordt in Noord-Holland en Friesland is rood! In Zuid-Holland en Groningen is het roze. In Utrecht en Limburg kiest men liever voor smetteloos wit en in Drenthe en Zeeland voor Natural Green. Wat is jouw favo sneaker? En in welke kleur koop je hem het liefste?

Facts van beslist.nl

Zelf aan de slag?

Wil jij alles leren over mode, modestyling en het zelf maken van kleding? Bekijk dan een van de volgende cursussen:

Volg ons op Instagram

Klik hier