NTI voor bedrijven

Het NTI is al ruim 70 jaar het vertrouwde adres voor een breed aanbod van cursussen en opleidingen in afstandsonderwijs. Het NTI heeft het ‘studeren op je eigen manier’ verder uitgebouwd met de unieke blended learning onderwijsmethode, die de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning in zich verenigt. Het aanbod bestaat naast vele cursussen en opleidingen, ook uit klassikale opleidingen en trainingen. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een cursus of opleiding bent u bij het NTI aan het juiste adres!

Betaalt uw werkgever uw opleiding?

Natuurlijk is het mogelijk dat uw werkgever uw studiekosten voor zijn rekening wil nemen. Een studie is namelijk prima te combineren met uw werk. Ook voor u is het fijn wanneer u over de nodige informatie beschikt.

Veel werkgevers stimuleren werknemers om een opleiding te volgen en zijn daarom bereid uw studiekosten voor hun rekening te nemen. Uw werkgever heeft direct profijt van uw kennis en vaardigheden. Bovendien zijn studiekosten volledig fiscaal aftrekbaar voor uw werkgever.

Is uw werkgever bereid de kosten van uw studie voor zijn rekening te nemen?

Handige informatie

NTI voor zakelijke klanten

NTI Zakelijk is voor uw bedrijf de ideale partner om de volgende redenen:

  • Uw werknemers volgen een erkende opleiding, die volledig is afgestemd op het bedrijfsleven
  • Uw werknemers studeren flexibel naast hun baan
  • U kunt eenvoudig online de studieresultaten van uw werknemers volgen
  • Voor zowel uw bedrijf als uw werknemer is een studie voordelig en waardevol

Ook de overheid ziet het belang van scholingsuitgaven in. Om die reden zijn er diverse belastingmaatregelen die scholing van werknemers extra aantrekkelijk maken voor de werkgever. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Ministerie van Economische zaken (www.minex.nl) en op de website van de Belastingdienst (www.belastingdienst.nl). Hier kunt u ook de brochure 'Informatie over scholingsaftrek' kunt aanvragen.

Handige informatie