Het NTI is sinds september gestart met een aantal klassikale opleidingen. HBO Commerciële Economie is één van deze opleidingen. Hiervoor zijn de zaterdagen als praktijkdagen gepland om met studenten en trainer samen de stof door te nemen.

Na een korte voorstelronde is duidelijk dat je in een 'diverse' groep mensen terecht komt. Als deelnemer heb je een weloverwogen keuze gemaakt en alle collegastudenten zijn gemotiveerd om de opleiding succesvol af te ronden. Of je nu DTP-er bent, in de plantenexport werkzaam bent of als ondernemer een nieuw merk in de Nederlandse biermarkt introduceert.

Één ding is duidelijk, iedereen die kiest voor NTI Klassikaal is bezig zich te ontwikkelen. Individueel én in de groep. Als het dan als groep ook ‘klikt’ wordt het pas echt leuk. Zo hebben we recent in een groep de lunchpauze gevuld met presentaties en problemen over het eigen bedrijf. Zo leer je van elkaar en krijg je ook inzichten van anderen en ja, daarvoor tref je elkaar bij NTI Klassikaal.

Natuurlijk kan het NTI aangeven hoe de opleiding wordt ervaren op basis van evaluaties, maar uiteindelijk ben en blijf je als student klant. En klanten? Juist ja... daar gaat het om in deze wereld van transparantie, nieuwe media en openheid, die vooral bij Commerciële Economie essentieel is. Daarom zullen de klanten hieronder vertellen wat zij vinden. Zowel wat betreft het leren met de groep, als de waarde van het geïnvesteerde geld. We laten ze graag aan het woord om ervaringen te delen, via deze blog, maar ook via andere social media.

Volg ons op Instagram

Klik hier

Mocht je willen dan kan je ze gewoon individueel benaderen via LinkedIn. Zij zaten voor hun studie tenslotte ook met vragen die vorig jaar nog niet beantwoord werden. Succes met je studiekeuze!

David Bal, Retailaccountmanager DIY David BalIk ben met deze opleiding gestart om de theoretische kennis achter mijn praktijk ervaring te zoeken en te bestuderen. Het is erg motiverend om met een aantal mensen vanuit verschillende branches je ervaringen te delen en van elkaar te leren. Wat ook motiverend is, is dat de lesstof met actuele praktijk voorbeelden wordt uitgelegd. In een investering die absoluut de moeite waard is. Vragen voordat je aan een Klassikale opleiding begint? David Bal  LinkedIn

Chiel van den Berg, Channel Manager Chiel van den BergIk ben werkzaam voor een succesvolle Koreaanse onderneming. Dit succes heeft een aanzuigende werking op hoog opgeleide personen. Dit betekent dat persoonlijke (theoretische) ontwikkeling een absolute must is om het steeds hogere kennisniveau te evenaren. Ik volg de klassikale HBO-opleiding van het NTI. De ideale oplossing om naast een drukke baan een opleiding te volgen die aansluit op de praktijk. Gelijkgestemden die begrijpen dat een drukke baan en een opleiding wel te combineren is. Docenten die naast veel theoretische kennis ook praktijkervaring hebben. Je leert van elkaar en dit motiveert om je doelstellingen halen. Vragen voordat je aan een Klassikale opleiding begint? Chiel van den Berg  LinkedIn

Tom van Erven Dorens, Ondernemer en eigenaar Biercontract.nl Tom van Erven DorensDe opleiding HBO Marketing, waar ik sinds september 2012 mee ben gestart, is voor mij nuttig en leerzaam. Deels omdat ik de theorie op dagelijkse basis in de praktijk breng, deels omdat het mij houvast geeft hoe ik succesvol kan ondernemen door de klant centraal te stellen. In tijden van crisis is het meer dan ooit noodzakelijk om te opereren vanuit de behoeftes van de klant.

Ik heb bewust gekozen voor een klassikale aanpak, omdat de diversiteit van de deelnemers een brede discussie op gang brengt en je een bredere kijk op de materie geeft. De stof gaat daardoor meer 'leven', en juist daardoor kun je de praktische invulling ervan beter doorgronden. Ik hoop in de toekomst veel en nuttig gebruik te kunnen maken, van mijn leerervaringen. Het maakt mij een completere en betere ondernemer. Vragen voordat je aan een Klassikale opleiding begint? Tom van Erven Dorens  LinkedIn

 

Benieuwd naar de klassikale opleidingen van Hogeschool NTI? Klik dan hier voor het actuele aanbod NTI Klassikaal.