Opleiding verzorgende

Tover jij graag die lach op het gezicht van mensen die behoefte hebben aan extra zorg? En wil jij die goed opgeleide professional worden met brede loopbaanmogelijkheden? Als verzorgende kun je veel kanten op. Je kan bijvoorbeeld aan de slag in verpleeg- of verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of de thuiszorg. Werken als verzorgende is zeer dankbaar werk. NTI biedt verschillende opleidingen op het gebied van verzorgende: van een Basisopleiding tot een volledige MBO Verzorgende niveau 3 met diverse specialisaties, waarvoor je een officieel erkend MBO-diploma kunt behalen.

NTI Verzorgende opleiding

Populaire opleidingen

Alle zorg en welzijn opleidingen

Gratis proefles

Wil je alvast een kijkje nemen in het lesmateriaal? En ontdekken hoe het is om te studeren bij NTI? Volg dan de gratis proefles!

Start een proefles!

Studieadviesgesprek

Weet jij niet welke opleiding in de verzorging het best bij je past? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis studieadviesgesprek. Het studieadviesgesprek kan telefonisch of bij NTI in Leiden plaatsvinden. 

Meld je nu aan!

Bepaal zelf je studietempo

Het hierboven aangegeven studietempo is het aanbevolen studietempo. Jij bepaalt zelf hoe lang je over de opleiding doet. Je kan de opleiding sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je een NTI opleiding verzorgende geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met zowel online tools als echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.