Opleiding Kinderopvang

Werken in de kinderopvang is een dankbaar beroep. Je begeleidt en stimuleert kinderen en helpt ze bij hun ontwikkeling. Jij zorgt ervoor dat er een goede sfeer hangt in het kinderopvangverblijf. Wil je graag met kinderen werken in de kinderopvang? Volg dan een NTI-opleiding Kinderopvang en leer alle ins & outs rondom dit mooie vakgebied. NTI is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waardoor jij studeert voor een officieel erkend diploma. Zo vind jij snel die droombaan. Neem snel een kijkje in ons aanbod van flexibele opleidingen in de kinderopvang!

banner opleiding kinderopvang

Gratis proefles

Wil je alvast een kijkje nemen in het lesmateriaal? En ontdekken hoe het is om te studeren bij NTI? Volg dan de gratis proefles!

Start een proefles!

Bepaal zelf je studietempo

Het hierboven aangegeven studietempo is het aanbevolen studietempo. Jij bepaalt zelf hoe lang je over een Kinderopvang opleiding doet. Je kan de opleiding sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je een NTI-opleiding Kinderopvang geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met zowel online tools als echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Twijfel je nog welke Kinderopvang opleiding het beste bij je past? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis studieadviesgesprek. Het studieadviesgesprek kan telefonisch, per webcam of bij NTI in Leiden plaatsvinden.

PERSOONLIJK STUDIEADVIES