Cursus Spaans

Wil jij Spaans leren op basisniveau of je Spaanse taalkennis nog verder uitbreiden? Bij NTI volg je flexibel een thuiscursus Spaans. Je leert gesprekken voeren in het Spaans en werkt aan je luister-, schrijf- en leesvaardigheid. Zo kan jij je prima redden op vakantie in Spanje. Maar met een cursus Spaans investeer je ook in jouw toekomst. Spaans is een wereldtaal die steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven. Enthousiast? Bij NTI kun je elke dag starten met de cursus Spaans. 

Spaans proeflesbanner

   

Bepaal zelf je studietempo

De hierboven aangegeven studieduur is het aanbevolen studietempo. Jij bepaalt zelf hoe lang je over de cursus Spaans doet. Je kan de cursus sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de NTI cursus Spaans geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met handige (online) studietools en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Korting op de tweede cursus of opleiding

Heb jij de cursus Spaans met plezier afgerond en wil je graag verder studeren? Dan krijg jij 15% korting op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud NTI-student 15% korting.