afbeelding studiemetkind

Voor alleenstaande ouders bestaan er allerlei regelingen en mogelijkheden om een opleiding te combineren met de zorg voor kinderen. Met de introductie van Studiemetkind.nl heb je nu gemakkelijk alle regelingen op een rij!

Regelingen voor financiering studiekosten

Heb je er wel eens over nagedacht dat er regelingen bestaan die alleenstaande ouders helpen bij het betalen van studiekosten? Ideaal! En het is nog fijner dat je nu binnen een paar stappen een overzicht krijgt van de regelingen die voor jou van toepassing zijn. Op www.studiemetkind.nl

Volg ons op Instagram

Klik hier

vul je een aantal persoonlijke kenmerken in. Vervolgens krijg je een lijst van regelingen die jij kunt aanvragen, bijvoorbeeld studiefinanciering of kinderopvangtoeslag, inclusief een verwijzing naar de juiste website.

Combineren van opvoeding voor kind(eren) en studeren kan bij het NTI

Ben jij als alleenstaande ouder enthousiast om een opleiding te volgen? Twijfel dan niet langer. Bij het NTI studeer je flexibel en voordelig. Het volgen van een opleiding bij het NTI is ideaal om te combineren met de opvoeding van een of meer kinderen. Bekijk hier het opleidingsaanbod van het NTI. Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen op www.studiemetkind.nl. Dat maakt je opleiding nog voordeliger!