De ToekomstdagDaar zit ik dan, amper 40 jaar en ontslagen. Vijftien jaar gewerkt bij verschillende bedrijven en altijd commercieel bezig geweest. Dingen verkopen, dat was mijn lust en mijn leven. Maar nu, er valt niets meer te verkopen. En ik ben het ook zat, om altijd maar te werken met deadlines en targets te halen. Ik wil iets anders, maar wat?

Hoe kom ik erachter wat ik daadwerkelijk wil?

Wacht eens even, De Toekomstdag op 6 juni. Wat zouden ze daar in Gouda allemaal te bieden hebben? Zou dat iets voor mij zijn, zo’n dag? Misschien zorgt zo’n dag wel direct voor wat sturing: wat past bij mij en wat zeker niet? Ik moet er nog eens over nadenken…

Curriculum Vitae optimalisatie

De afgelopen maanden heb ik al verschillende keren gesolliciteerd, maar ik krijg niet eens antwoord! Hoe kan dat nou? Voldoet mijn cv wel aan de norm? Hebben ze daar in Gouda ook iemand voor? Jazeker! Er lopen cv-dokters rond, leuk! Als je jouw cv op een usbstick meeneemt wordt je Curriculum Vitae bekeken én aangepast door een van de cv-dokters! Handig!

Zelfstandig ondernemerschap

Zelfstandig ondernemer zijn, dat lijkt me ook wel iets. Lekker eigen baas zijn. Geen gezeur meer aan je hoofd van je leidinggevende of baas. Daarbij ken ik wel een gat in de markt. Maar zou het echt zo leuk zijn als ik denk? Er zitten ook vast mindere kanten aan. Tijdens de workshop zelfstandig ondernemerschap van de KvK laat ik het me allemaal haarfijn uitleggen.

Volg ons op Instagram

Klik hier

Solliciteren en Social Media

Social Media, we kunnen er niet meer omheen. Nieuwtjes, updates van vrienden en BN’ers. Blijkbaar kan je Social Media ook goed inzetten bij het vinden van een baan. Ik ga ’s middags naar de workshop die me uitlegt hoe ik dit aanpak.

Daarna loop ik gelijk even langs de fotograaf. Hij maakt een mooie foto van mij, voor op mijn LinkedIn. En aangezien ik toch mijn usb stick bij me heb, sla ik de foto op en kan ik hem gelijk mee naar huis nemen.

Toekomstdag Gouda

6 juni | 10:00-15:00 uur sporthal de Mammoet Calslaan 101, Gouda Toegang is gratis

Aanmelden workshops

Wil je deelnemen aan een van de workshops? Meld je dan aan door een e-mail te sturen aan scpbrancheaanpak@gouda.nl onder vermelding van de workshop die je wilt volgen. Je hebt de keuze uit:
  • Workshop: Zelfstandig ondernemerschap - KvK
  • Workshop: Social Media & Solliciteren