Lynn Wilms studeertHet leven van jong talent en Oranje Leeuwin Lynn Wilms staat in het teken van voetballen. De uit Limburg afkomstige FC Twente speelster heeft er wel sinds begin dit jaar een nieuwe hobby bij. In de uurtjes dat ze niet hoeft te trainen, pakt ze haar NTI studieboeken en gaat ze aan de slag voor de opleiding HBO Voeding en diëtetiek.

Lynn: “Een thuisstudie is prima te combineren met mijn sport. Ik vind het heerlijk om de vrijheid van het thuis studeren te hebben, want als ik even niet wil kan ik het een week later gewoon oppakken. En door mijn drukke programma is het zelf inplannen van mijn toetsen een groot voordeel.”

Nu ze net als de rest van Nederland thuis zit en meer tijd heeft, is ze volop aan het studeren. Ze kijkt al uit naar haar volgende vak, Anatomie: “Dat vind ik gewoon heel leuk, alles leren over het menselijk lichaam. Ik probeer wel zelf een schema aan te houden. Ik studeer iedere dag een paar uur, behalve op zondag. Vooral in de ochtend ga ik aan de slag, wanneer mijn hoofd nog fris is. Normaal gesproken heb ik ’s middags training. Dan vertrek ik nooit zonder de tas met mijn studiespullen, want als ik een paar uurtjes over heb ga ik verder waar ik gebleven was.”

Wil jij net als Lynn HBO Voeding en diëtetiek studeren? Kijk dan even bij de opleiding:

HBO Voeding & diëtetiek

 

Volg ons op Instagram

Klik hier