Word specialist op het gebied van voedingsmiddelen
Productontwikkeling op het gebied van voeding wordt niet alleen ingezet om consumenten te verleiden, maar is ook medisch van belang. Bijvoorbeeld bij mensen die te kampen hebben met ziektes waardoor er een andere behoefte is aan voedingsstoffen. Tijdens deze opleiding verdiep je je onder andere in de veiligheid van voedsel. Wat zijn de eigenschappen van micro-organismen waarmee voedingsmiddelen besmet kunnen zijn? Waarom worden bepaalde technieken toegepast? En hoe zit het met specifieke verhoudingen van ingrediënten? Klinkt dit interessant? Dan is de opleiding Voedingsmiddelentechnologie op hbo-niveau voor jou weggelegd! Schrijf je vandaag nog in.
Hulp bij studiekeuze
Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:
Is dit hbo-programma iets voor mij?
Ben jij werkzaam in de foodsector en wil je meer te weten komen over verschillende voedingsmiddelen en voedingstechnologie? Of lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de voedingsmiddelenindustrie? Dan is deze opleiding Levensmiddelentechnologie HBO interessant voor jou. Houd er wel rekening mee dat deze opleiding gegeven wordt op hbo-niveau.
Wat is een hbo-programma?
Kom jij in je werk of je dagelijkse leven kennis tekort over een bepaald onderwerp? Wil je je bijscholen en meer verdieping geven aan je werk? Dan is een hbo-programma iets voor jou! Binnen 3 tot 12 maanden verdiep je je in één thema. Na afloop ken jij de ins & outs én ontvang je een NTI-certificaat.