Omschrijving

Ontwikkel essentiële communicatievaardigheden

Zakelijk Engels is een cruciale vaardigheid in de hedendaagse internationale zakelijke wereld. Het stelt professionals in staat om effectief te communiceren met internationale partners, klanten en collega's, en opent de deur naar grenzeloze mogelijkheden. Of je nu in een multinational werkt, internationale handel drijft, of gewoon je carrière potentieel wilt vergroten, zakelijk Engels is een waardevolle troef. Wil je jouw zakelijke Engelse communicatie naar een hoger niveau tillen? Met de MBO-module Zakelijk Engels leer je professioneel en zelfverzekerd te communiceren met collega's en andere betrokkenen in het Engels. Deze module is gericht op vakgerelateerde communicatie, waardoor je essentiële taalvaardigheden ontwikkelt die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ontwikkel meer zelfvertrouwen in zakelijk Engels!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Onderdeel van een erkende MBO-opleiding

Deze MBO-module is onderdeel van de erkende opleiding MBO Marketing & Communication Specialist. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien vrijstelling aanvragen als je verder wilt studeren. Lees hier meer over bij de tab Examen. Na afronding van de MBO-module Zakelijk Engels heb je een taalvaardigheidsniveau bereikt dat varieert van A2 tot B1.

Wat is een MBO-module?

Mis je tijdens jouw werk of jouw dagelijks leven kennis over een bepaald onderwerp? Start dan een MBO-module bij NTI. De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op mbo-niveau te verdiepen in verschillende onderwerpen. Een vooropleiding is niet nodig! Binnen 3 tot 6 maanden verdiep je je in één thema. Na afloop ken jij de ins & outs én ontvang je een NTI-certificaat.

Inhoud

Wat leer je?

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • Vakgerelateerde communicatie
 • Zakelijke communicatie
 • Schriftelijke communicatie (op niveau A2)
 • Mondelinge vaardigheden (op niveau B1)
 • Leesvaardigheden (op niveau B1)
 • Luistervaardigheden (op niveau B1)

Innovatieve en gepersonaliseerde leeromgeving

Tijdens de MBO-module Zakelijk Engels maak je gebruik van jouw persoonlijke digitale leeromgeving. In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een studieplanning. Lees meer over de begeleiding.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

FlexibelStuderen®

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om deel te nemen aan deze mbo-module heb je geen vooropleiding nodig. Bovendien hoef je geen stage te lopen. Hierdoor kun je de module extra snel doorlopen. Deze opleiding is een onderdeel uit een erkende MBO opleiding op niveau 4. 

Vragen? Een studieadviseur helpt je graag

Wil je graag meer informatie over de MBO-module Zakelijk Engels? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs. Zij vertellen je meer over de inhoud en het lesmateriaal.

Examen

NTI-certificaat

Je sluit de MBO-module Zakelijk Engels af met een theorie-examen. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent. Deze module is onderdeel van een erkende mbo-opleiding. Wanneer je de module met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je een certificaat van NTI.

Examenkosten

De examenkosten bedragen € 33,34 per maand. De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht.

Kan ik doorstuderen?

Je kunt vanuit deze module verder studeren naar een volledige mbo-opleiding. Indien je voldoet aan de toelatingseisen van deze opleiding kun je een vrijstellingsverzoek indienen voor de gelijknamige modules die deel uitmaken van de mbo-opleiding.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten MBO-module Zakelijk Engels 6894

Het lesgeld is inclusief
 • Alle benodigde studieboeken
 • Begeleiding tijdens je hele studie
 • Toegang tot je online leeromgeving
 • Gratis verlenging van je studieduur
 • Jouw certificaat

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.