Omschrijving

Verrijk jouw financiële kennis in een handomdraai

Hoe stel je een toekomstbestendig budgetplan op? Hoe doe je slimme investeringen of spaar je voor jouw droomreis? Tijdens de training Financieel Fit geef je in korte tijd jouw financiële kennis een flinke boost. Je verdiept je verder in de financiële sector en leert omgaan met veranderingen in financiële situaties. Daarnaast krijg je inzicht in jouw eigen financiën en een stevige grip op jouw geldzaken. Heb je de training afgerond? Dan ben je uitgerust met alle essentiële financiële vaardigheden, die je zowel in je persoonlijke als professionele leven kunt toepassen, en ga je een financiële fitte toekomst tegemoet. Ideaal!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Is deze training iets voor mij?

De training Training Financieel Fit is speciaal ontworpen voor iedereen die op weg wilt naar een financiële fitte toekomst. Wil je leren omgaan met plotselinge veranderingen in een financiële situatie, en meer controle krijgen over je eigen financiën? Dan is dit de training voor jou!

Wat is een training?

Wil jij in no time een nieuwe vaardigheid leren zonder je vast te leggen aan een uitgebreide cursus? Kies dan voor een skillstraining! Dit is praktischer, korter en specifieker dan een traditionele cursus of opleiding. Via een overzichtelijk online platform heb je direct toegang tot alle informatie, en je doorloopt de training stapsgewijs aan de hand van informatieve video's van jouw docent en handige oefeningen. Ook kun je altijd vragen stellen over de lesstof. Voor je het weet, beheers je jouw specifieke skill!

Inhoud

Wat leer je?

Studieprogramma

In de Training Financieel Fit komen de volgende thema's aan bod:

  • Algemene financiële kennis
  • Financiële planning maken
  • Reserveringsplan en spaarplan maken
  • Veranderingen in je financiën

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de Training Financieel Fit zijn geen toelatingseisen. De training is toegankelijk voor iedereen!

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de Training Financieel Fit doorlopen? Dan ontvang je een Bewijs van Deelname, als bezegeling van jouw prestatie. Een waardevolle toevoeging aan jouw cv!

Wil je doorstuderen?

Heb je na deze training  de smaak te pakken en wil je blijven studeren? Dan is de cursus Budgetcoach of opleiding Basiskennis boekhouden (BKB®) misschien iets voor jou.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Training Financieel fit 164

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Training Financieel Fit, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.