In het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de kwaliteit van managementopleidingen in Nederland zijn de opleidingen van Hogeschool NTI als derde uit de bus gekomen, na Rotterdam Business School en TSM.

Managementtijdschrift MT vroeg in juli en augustus ruim 800 managers online naar hun oordeel over hun laatste managementopleiding. In totaal werden 33 opleidingen getoetst. Als beste scoorde Rotterdam Business School met een gemiddelde beoordeling van 8,62 gevolgd door TSM (8,54) en Hogeschool NTI (8,50). Het gemiddelde beoordelingscijfer kwam uit op een 8,1. “De Nederlandse manager is zeer blij met de manier waarop hij kennis en vaardigheden krijgt aangereikt”, concludeert MT.

Trots op mooi resultaat managementopleidingen

Hogeschool NTI biedt blended learning aan, een combinatie van e-learning en klassikaal onderwijs. Voor een groeiend aantal opleidingen is daarnaast ook een volledig klassikale variant mogelijk. Met dit moderne onderwijsconcept scoort NTI beter dan de meeste aanbieders van klassikaal onderwijs en beter dan alle aanbieders van afstandsonderwijs. Hogeschool NTI is dan ook erg trots op deze resultaten, die de oogst zijn van jarenlange inspanningen en geloof in blended learning. “Fantastisch dat Hogeschool NTI zo’n topbeoordeling heeft ontvangen in het onderzoek van Management Team naar de best beoordeelde managementopleidingen van Nederland”, reageert Jeffrey van Zaalen, Business Unit Manager van Hogeschool NTI.

“We laten bijna alle gerenommeerde en vaak zeer dure opleiders achter ons als het gaat om waarderingscijfers van studenten. Hogeschool NTI biedt een modern en flexibel onderwijsconcept dat uitstekend aansluit bij de wensen van studenten die werk en privé combineren met een studie op niveau. Het onderwijsconcept biedt een uitstekende mix van online en klassikaal onderwijs. Dit onderzoek is na positieve rapporten van de NVAO, de Onderwijsinspectie en goede resultaten in de Nationale Studente Enquête opnieuw een bevestiging van de waardering voor onze opleidingen.”

Resultaten van MT’s onderzoek naar managementopleidingen

Het gemiddelde beoordelingscijfer voor managementopleidingen is met een 8,1 maar liefst een half punt hoger dan vorig jaar. Opvallend is de hoge beoordeling die de inhoudelijke kwaliteit en de docenten krijgen:

 Blog_NTI_MT_2

Volg ons op Instagram

Klik hier

Bron: Management Team

Naast de hoge tevredenheid over de inhoud van de Nederlandse managementopleidingen, zijn de oud-studenten ook zeer te spreken over de ROI van hun investering. Meer dan 75 procent van de deelnemers:

  • vindt de managementopleiding een goede investering
  • vindt uitbreiding van kennis de belangrijkste opbrengst
  • vindt het aanbod compleet, relevant en goed aansluitend bij de praktijk
  • onderschrijft de stelling dat Nederlandse managementopleidingen zich kunnen meten met de internationale top

Prijs-kwaliteitverhouding

Hogeschool NTI streeft naar het aanbieden van onderwijs van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. De onderstaande grafiek laat de gemiddelde prijs van de opleidingen zien. Een managementopleiding van Hogeschool NTI kost gemiddeld ruim minder dan 10.000 euro. In combinatie met de op twee na beste score in het onderzoek laat dit zien dat Hogeschool NTI deze claim meer dan waar maakt.

Blog_MT_NTI

Bron: Management Team

 

Management studeren bij Hogeschool NTI?

Wil jij na het zien van deze mooie resultaten meer informatie over de managementopleidingen van Hogeschool NTI? Maak dan meteen een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met een studieadviseur. Het intakegesprek is gratis en kan zowel telefonisch als op locatie bij Hogeschool NTI in Leiden.