Internationale samenwerking

Cornelsen

Al sinds 1946 is Cornelsen een toonaangevende educatieve uitgever, die als doel heeft om een actieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van scholen en onderwijs. Met ruim 17.000 producten, waaronder schoolboeken, tekstboeken, studiehulp, software, e-learning oplossingen en seminars, heeft Cornelsen een aanbod wat op vrijwel elk kennisniveau aansluit. De merken ‘Cornelsen’, ‘Cornelsen Scriptor’ en ‘Mensen en Kennis’ zijn bekend op elke Duitse school. Daarnaast werkt Cornelsen samen met toonaangevende internationale partners, zoals Oxford University Press.

Website: Cornelsen

AKAD

Met bijna 10.000 studenten is AKAD de grootste privé-universiteit in Duitsland. Meer dan 52.000 professionals hebben sinds 1959 met succes een opleiding bij AKAD gevolgd. De AKAD groep bestaat uit vier erkende universiteiten. Sinds 1999 maakt AKAD deel uit van de Cornelsen Publishing Group.

Website: AKAD Fernstudium

ICS - International Correspondence Schools Ltd

International Correspondence Schools Ltd (ICS) is 's werelds grootste en meest ervaren afstandsonderwijs instelling. In 1890 werd de eerste student ingeschreven in Engeland, gevolgd door de eerste Amerikaanse student in 1901. ICS is een pionier in de zelfstudiebranche en heeft als doel om drukbezette mensen zo flexibel mogelijk te laten studeren.

Website: ICS