Geen langstudeerboete

Studenten die vanaf het collegejaar 2012-2013 meer dan een jaar vertraging oplopen tijdens hun bachelor- of masterstudie krijgen een boete van ruim 3.000 euro.

Geen langstudeerboete bij Hogeschool NTI

Studenten van Hogeschool NTI krijgen deze langstudeerboete niet. De langstudeerboete geldt voor iedereen die aan een reguliere hogeschool studeert. Verliest de student door omstandigheden meer dan één studiejaar? Dan is dat geen probleem bij het NTI. Studenten van Hogeschool NTI betalen drie jaar lesgeld en mogen zes jaar over hun studie doen. Zo is er voldoende tijd om de studie te combineren met een vaste baan of het huishouden, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de langstudeerboete. De prijs van de HBO-opleidingen is vergelijkbaar met het reguliere onderwijs, zeker als je je bedenkt dat de vakliteratuur bij de prijs is inbegrepen. Hiermee bespaar je al snel €1.000,- extra. Vanzelfsprekend zijn alle HBO-opleidingen erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en NVAO-geaccrediteerd.

Jarenlange ervaring en een breed aanbod

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt inmiddels 850 opleidingen aan, van korte cursus tot volledige HBO-opleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer je wilt, met intensieve persoonlijke begeleiding. Een aantrekkelijke combinatie van online en klassikaal onderwijs.