Omschrijving

Leer productief werken met Scrum

De Scrum Methode is een manier van werken waarbij een team op productieve wijze resultaten behaalt. Het wordt gekenmerkt door flexibiliteit en korte periodes van werken. Wil jij als professional leren hoe je met Scrum diverse opdrachten succesvol kunt uitvoeren? Kies dan voor de training Projectmanagement Scrum. Tijdens deze training leer je hoe je complexe projecten kunt beheren en stapsgewijs kunt opleveren. Daarbij passeren alle kernprincipes van Scrum de revue. Na afronding van deze training kun je Scrum toepassen in projectmanagement, inclusief planning, uitvoering, en communicatie, en ben je in staat potentiële uitdagingen binnen Scrum-projecten identificeren en overwinnen.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Is deze training iets voor mij?

De Training Projectmanagement Scrum is perfect voor iedereen die projectmatig werkt binnen een organisatie en graag meer wil leren over Scrum. Het is met name handig voor professionals die in de ICT-branche werken of kennis wil opdoen van deze veel gebruikte werkwijze.

Wat is een training?

Wil jij in no time een nieuwe vaardigheid leren zonder je vast te leggen aan een uitgebreide cursus? Kies dan voor een skillstraining! Dit is praktischer, korter en specifieker dan een traditionele cursus of opleiding. Via een overzichtelijk online platform heb je direct toegang tot alle informatie, en je doorloopt de training stapsgewijs aan de hand van informatieve video's van jouw docent en handige oefeningen. Ook kun je altijd vragen stellen over de lesstof. Voor je het weet, beheers je jouw specifieke skill!

Inhoud

Wat leer je?

Studieprogramma

In de Training Projectmanagement Scrum komen de volgende thema's aan bod:

  • Wat is de Scrum methode
  • De verschillende rollen
  • Kernprincipes
  • Scrum toepassen in projectmanagement

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de Training Projectmanagement Scrum zijn geen toelatingseisen. De training is toegankelijk voor iedereen!

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de Training Projectmanagement Scrum doorlopen? Dan ontvang je een Bewijs van Deelname, als bezegeling van jouw prestatie. Een waardevolle toevoeging aan jouw cv!

Wil je doorstuderen?

Heb je na deze training  de smaak te pakken en wil je jouw management skills verder blijven ontwikkelen? Dan is de Training Projectmanagement Agile of het HBO-programma Projectmanagement misschien iets voor jou.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Training Projectmanagement scrum 165

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Training Projectmanagement Scrum, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.