Omschrijving

De kracht van Power BI voor jouw bedrijf

Power BI, ontwikkeld door Microsoft, is een krachtige tool waarmee je bedrijfsgegevens kunt visualiseren. Wil je aan de slag gaan met Power BI en jouw analytische vaardigheden versterken? Dan is de training Power BI Basics iets voor jou! Deze training is toegankelijk voor iedereen, van beginners tot data-analisten en managers. In korte tijd leer je Power BI te gebruiken om totaaloverzichten te creëren van belangrijke data binnen jouw organisatie. Je krijgt een stevige basis en leert hoe je heldere dashboards en rapporten maakt die waardevol zijn voor jouw organisatie. Daarnaast leer je gegevens effectief te manipuleren en waardevolle inzichten te generen via praktische toepassingen. Na afloop van deze training kun je Power BI efficiënt inzetten voor het weergeven van uiteenlopende gegevens. Ideaal!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Is deze training iets voor mij?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je met Power BI data overzichtelijk weer kunt geven. Je gaat zelf aan de slag met Power BI en ontwikkel je vaardigheden die je direct in een professionele omgeving kunt toepassen.

Wat is een training?

Wil jij in no time een nieuwe vaardigheid leren zonder je vast te leggen aan een uitgebreide cursus? Kies dan voor een skillstraining! Dit is praktischer, korter en specifieker dan een traditionele cursus of opleiding. Via een overzichtelijk online platform heb je direct toegang tot alle informatie, en je doorloopt de training stapsgewijs aan de hand van informatieve video's van jouw docent en handige oefeningen. Ook kun je altijd vragen stellen over de lesstof. Voor je het weet, beheers je jouw specifieke skill!

Inhoud

Wat leer je?

Studieprogramma

In de training Training Power BI Basics komen de volgende thema's aan bod:

  • Wat is Power BI?
  • Dashboards
  • Rapporten
  • Gegevens manipuleren
  • Gegevens visualiseren en analyseren

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de Training Power BI Basics zijn geen toelatingseisen. De training is toegankelijk voor iedereen!

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de Training Power BI Basics doorlopen? Dan ontvang je een Bewijs van Deelname, als bezegeling van jouw prestatie. Een waardevolle toevoeging aan jouw cv!

Wil je doorstuderen?

Heb je na deze training  de smaak te pakken en wil je blijven studeren? Dan is de opleiding Business Intelligence misschien iets voor jou.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Training Power BI basics 160

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Training Power BI Basics, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.