Omschrijving

Werk efficiënter met AI

De vraag is niet of Artificiële Intelligentie (AI) het werk zal veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend dat zal gebeuren. Het vermogen om bij te blijven en technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jou persoonlijk als voor de organisatie waar je werkt. Tijdens de [titel] krijg je in korte tijd de essentiële principes van AI onder de knie. Je leert hoe je kunt navigeren binnen het AI-landschap en hoe je AI-tools zoals ChatGPT kunt gebruiken om in enkele seconden talloze teksten te genereren. Na afloop kun je jouw AI-skills direct inzetten op de werkvloer.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Is deze training iets voor mij?

De [title[ is speciaal ontwikkeld voor professionals die AI willen inzetten om hun dagelijkse werkzaamheden makkelijker, effectiever en efficiënter te maken. De training biedt een begrijpelijke uitleg van kunstmatige intelligentie. Perfect voor wie snel aan de slag wil!

Wat is een training?

Wil jij in no time een nieuwe vaardigheid leren zonder je vast te leggen aan een uitgebreide cursus? Kies dan voor een skillstraining! Dit is praktischer, korter en specifieker dan een traditionele cursus of opleiding. Via een overzichtelijk online platform heb je direct toegang tot alle informatie, en je doorloopt de training stapsgewijs aan de hand van informatieve video's van jouw docent en handige oefeningen. Ook kun je altijd vragen stellen over de lesstof. Voor je het weet, beheers je jouw specifieke skill!

Inhoud

Wat leer je?

Studieprogramma

In de training Training AI Basics komen de volgende thema's aan bod:

  • De basisprincipes van AI
  • Hoe en waar gebruik je AI?
  • Verschillende AI-tools, waaronder ChatGPT
  • Prompts schrijven
  • Ontwikkelingen binnen het AI-landschap

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw studiebegeleider. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de Training AI Basics zijn geen toelatingseisen. De training is toegankelijk voor iedereen!

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de Training AI Basics doorlopen? Dan ontvang je een Bewijs van Deelname, als bezegeling van jouw prestatie. Een waardevolle toevoeging aan jouw cv!

Wil je doorstuderen?

Heb je na deze training  de smaak te pakken en wil je jouw AI-skills verder blijven ontwikkelen? Dan is de beroepsopleiding AI voor beginners misschien iets voor jou.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Training AI basics 171

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Training AI Basics, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.