Omschrijving

Bespaar een hoop tijd en moeite met de cursus Excel

Excel is een handig programma met veel mogelijkheden. Om hier gebruik van te maken, moet je wel de weg weten. Daarvoor is deze cursus Excel. Stap voor stap ontdek je de belangrijkste functies van het programma. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder praktijkdag te volgen. Na afloop kun je moeiteloos met cijfers werken, allerlei berekeningen maken en ze vormgeven in tabellen. Zo bespaar je een hoop tijd en moeite. Misschien krijg je er zelfs wel plezier in! Start vandaag nog en leer Excel in jouw eigen tempo.

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Prima cursus en begeleiding Prima cursus en begeleiding

Inhoud

Inhoud

Kies voor de cursus met of zonder praktijkdag

De cursus Excel kun je zelfstandig doorlopen. Vind je het fijn om aan het eind van de cursus de stof nog eens klassikaal te oefenen? Kies dan voor de cursus Excel met praktijkdag. Je krijgt dan extra oefeningen en gaat aan de slag met een verdiepende opdracht. Natuurlijk is er ook gelegenheid om al je vragen aan de docent te stellen.

Lesmateriaal en computereisen

Al het lesmateriaal is inbegrepen bij de cursus Excel. Je krijgt digitaal lesmateriaal en vindt aanvullend cases en opdrachten in je online leeromgeving. Voor deze cursus dien je te beschikken over een computer met de Nederlandse versie van Excel 2013, 2016 of 2019. Deze cursus is geschikt voor Excel 2019, 2016 én 2013.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Excel. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Excel afgerond? Dan kun je kosteloos een certificaat aanvragen. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! 

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Kosten Excel 1304

Kosten Excel met praktijkdag 1738

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Excel, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Excel

4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Prima cursus en begeleiding

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.