Welkom bij NTI

#1

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

De optimale combinatie

NTI combineert de voordelen van klassikaal onderwijs met de flexibiliteit van online onderwijs. Je studeert waar en wanneer jij wilt in een handige online leeromgeving. Via de online leeromgeving onderhoud je contact met jouw leraar en medestudenten. Ook heb je altijd toegang tot de nieuwste oefenopgaven, webinars en kennisclips.

Voordelig lesgeld

Het lesgeld van NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van NTI is ook voordeliger dan dat van andere particuliere opleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie. Je bespaart dus naast een hoop tijd, ook een hoop geld wanneer je bij NTI studeert!

Welkom bij NTI

Persoonlijke begeleiding

Medewerker Thijs over de persoonlijke begeleiding bij NTI“Studeren op jouw moment, dat is waar NTI voor staat. Studeren bij NTI doe jij vooral zelfstandig. Je studeert op jouw manier, wanneer jij daar tijd voor hebt. Toch is het fijn om voor vragen een vast aanspreekpunt te hebben. Dat aanspreekpunt is jouw team van mentoren.

Met praktische vragen over je opleiding of het studeren kun jij bij je mentoren terecht. Denk aan vragen als: ‘Met welk boek kan ik het beste starten?’, ‘Waar vind ik mijn opdrachten?’, ‘Hoe maak ik een goede studieplanning?’ en ‘Hoe studeer ik effectief?’ Voor inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld over de studiestof, kun jij bij je docenten terecht.

Kortom, met een heel team van mentoren en docenten staan wij voor jou klaar. Alles om ervoor te zorgen dat jij dat waardevolle diploma haalt!” - Thijs, Manager Klantcontactcenter

Ieder moment starten

Je kunt op ieder moment van het jaar starten met een opleiding van NTI. Na jouw inschrijving ontvang je binnen enkele dagen jouw eerste studiepakket. Hierin vind je alle benodigde informatie, zoals het lesrooster, exameninformatie en de gegevens van jouw docent.

Interesse? Onze studieadviseurs staan klaar om al je vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Bel 071 - 750 10 10 of stuur een e-mail naar studieadvies@nti.nl.

Veel succes met jouw beslissing en nog meer met je opleiding bij NTI!