→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Stoom jezelf klaar voor het Cambridge examen

Wil jij Engels leren spreken, lezen, schrijven en verstaan, bijvoorbeeld omdat je Engels nodig hebt voor je opleiding of voor een visumaanvraag? Met deze cursus Engels van NTI kun jij internationaal aantonen dat je over een bepaald niveau Engels beschikt (A1, A2 of B1). Na het volgen van deze cursus heeft de Engelse taal voor jou geen geheimen meer. Dankzij deze Engels cursus leer je de meest voorkomende woorden, zinnen en mededelingen zodat jij je goed kunt redden in het Engels. Je kunt de cursus afronden met het erkende Cambridge examen, waarna je een internationaal erkend diploma ontvangt.

Niveau A1, A2, B1

De cursus Engels wordt op drie verschillende niveaus aangeboden: A1, A2 en B1. Kijk voor meer informatie over de verschillende niveaus bij het tabblad Toelating en kies het niveau dat het beste bij jou past.

Leer de Engelse taal op ERK-niveau

De cursus Engels van NTI voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentie Kader (ERK). De cursus is verplicht als je een visumaanvraag wilt doen. Na afloop kun je deelnemen aan het Cambridge examen KEY (KET) of PET, waarna je een erkend diploma ontvangt. Dit diploma wordt erkend door meer dan 12.000 instanties over de hele wereld.

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI?

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI? Bekijk in het filmpje een voorbeeld van de cursus Spaans. Bij de cursus Engels A1, A2, B1 krijg je een vergelijkbaar pakket.

Zo ga je aan de slag met jouw taalcursus

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Engels A1, A2, B1 is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

De vijf deelgebieden van de Engelse taal

In de cursus Engels ga je aan de slag met de vijf deelgebieden die er samen voor zorgen dat jij de Engelse taal machtig bent:

 • Lezen
 • Schrijven
 • Luisteren
 • Spreken (monologen en presenteren)
 • Gesprekken voeren

Inclusief slimme MemoTrainer app

 • Leer & herhaal alle woorden uit de lessen
 • Test je kennis effectief
 • Gepersonaliseerd naar jouw leerbehoefte
 • Je ontvangt precies die woorden & onderwerpen die nog wat extra aandacht vragen

Online leeromgeving en MemoTrainer om de stof te oefenen

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie, alle geluidsbestanden en diverse MemoTrainers om de stof te oefenen. De MemoTrainer is er ook als app en helpt jou alle nieuwe woorden te leren en herhalen. Een leuke en effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen! In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Toelating

Engels leren. Welke niveau past bij mij?

De cursus Engels wordt aangeboden op verschillende niveaus. Voordat je met de cursus start, kies je welk niveau het best bij jou past.

 • Engels op niveau A1: Je hebt geen voorkennis nodig om te kunnen starten met de cursus Engels op A1 niveau. Weet je toch al het een en ander van de Engelse taal, dan kun je de cursus versneld afronden.
 • Engels op niveau A2: Deze cursus past het beste bij je wanneer je beschikt over een kleine woordenschat en je de primaire grammatica beheerst. Je beheerst de Engelse taal al op niveau A1.
 • Engels op niveau B1: Je beschikt over basiskennis van de Engelse taal (A2-niveau). De kennis van de grammatica heb je onder de knie en je kunt, zonder veel problemen, een alledaags gesprek voeren.

Examen

Rond de cursus Engels af met een erkend Cambridge examen

Wanneer je de cursus afsluit met een Cambridge examen, ontvang je een erkend diploma. Wanneer je de cursus succesvol op A1 niveau hebt doorlopen, kun je deelnemen aan het Cambridge examen. Je ontvangt vervolgens een internationaal erkend diploma. Voor een bewijs op A2-niveau kun je deelnemen aan het KEY-examen (KET). Voor een bewijs op B1-niveau, doe je het PET-examen.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus Engels A1, A2, B1 hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Engels A1 1448

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 96,75 € 72,50 € 58,00
Nu met 50% korting € 48,38 € 36,25 € 29,00
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 8 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Engels B1 3853

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 92,00 € 69,00 € 55,20
Nu met 50% korting € 46,00 € 34,50 € 27,60

Engels A2 1449

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 92,00 € 69,00 € 55,20
Nu met 50% korting € 46,00 € 34,50 € 27,60

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onder studiekosten vallen lesgeld, examenkosten en trainingsdagen. Wel is het van belang dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je beroep of carrière. Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een waarde hebben van meer dan € 250,- per jaar, met een maximum van € 15.000,-.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl (particulier; aftrekposten, studiekosten).

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels A1, A2, B1, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Engels A1, A2, B1

4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Ik heb het opgezegd i.v.m. het feit dat ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling en het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren, zal ik zeker terugkomen!

Goed lesmateriaal. Alleen jammer dat er fouten in het antwoordenboek zitten.

Bekijk alle ervaringen