Welkom bij NTI

NTI in LeidenBen je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Blended Learning

Bij NTI studeer je waar en wanneer je wilt, in jouw eigen tempo. Dit is mogelijk, omdat je bij NTI gebruik maakt van het unieke Blended Learning-leerconcept. Blended Learning combineert de voordelen van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de digitale leeromgeving (e-learning). Door deze combinatie bevat Blended Learning alle ingrediënten die nodig zijn voor eigentijdse kennistrajecten.

Welkom bij NTI

Persoonlijke begeleiding

Foto Raymond Manager Klantcontactcenter“Studeren op jouw moment, dat is waar NTI voor staat. Studeren bij NTI doe jij vooral zelfstandig. Je studeert op jouw manier, wanneer jij daar tijd voor hebt. Toch is het fijn om voor vragen een vast aanspreekpunt te hebben. Dat aanspreekpunt is jouw team van mentoren.

Met praktische vragen over je opleiding of het studeren kun jij bij je mentoren terecht. Denk aan vragen als: ‘Met welk boek kan ik het beste starten?’, ‘Waar vind ik mijn opdrachten?’, ‘Hoe maak ik een goede studieplanning?’ en ‘Hoe studeer ik effectief?’ Voor inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld over de studiestof, kun jij bij je docenten terecht.

Kortom, met een heel team van mentoren en docenten staan wij voor jou klaar. Alles om ervoor te zorgen dat jij dat waardevolle diploma haalt!” - Raymond Kordijk, Manager Klantcontactcenter

Voordelig lesgeld

Het lesgeld van NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie. Je bespaart dus naast een hoop tijd, ook een hoop geld wanneer je bij NTI studeert!

Ieder moment starten

Je kunt op elk moment van het jaar starten met een opleiding van NTI. Het duidelijke lesmateriaal, het heldere studieprogramma, de digitale leeromgeving en de persoonlijke begeleiding door jouw docent en persoonlijke mentor zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij NTI studeren.

Als je je hebt ingeschreven voor de opleiding, ontvang je binnen enkele dagen jouw eerste studiepakket met alle benodigde informatie waaronder een lesrooster, informatie over het examen en de gegevens van jouw docent.

Mocht je belangstelling zijn gewekt, dan staan onze studieadviseurs klaar om al je vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Bel 0031 71 - 561 00 77 of stuur een e-mail naar studieadvies@nti.nl.

Veel succes met jouw beslissing en nog meer met je opleiding bij NTI!