NTI eerste opleider met erkende deeltijd HBO Journalistiek!

hbo bachelor journalistiekRecentelijk heeft de NVAO de HBO Bacheloropleiding Journalistiek van Hogeschool NTI onder de loep genomen. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is dé onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen waarborgt. Met de NVAO-accreditatie ben je verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend diploma, dat perfect aansluit op de wensen en eisen van de arbeidsmarkt.

Logo-NVAO.jpgMet trots kunnen wij meedelen dat de NVAO-accreditatie voor deze opleiding geheel gehaald is. Wat deze accreditatie extra bijzonder maakt is dat NTI de eerste en vooralsnog enige afstandsopleider is die HBO Journalistiek aanbiedt. En in tegenstelling tot andere onderwijsinstellingen bieden wij de opleiding in deeltijd aan, zodat de studie goed te combineren is met een baan of gezin.

Bekijk HBO Journalistiek

Verbinding met de praktijk
Het leuke aan de opleiding Journalistiek is dat je de opgedane kennis gelijk in de praktijk kunt inzetten. Bij de uiteenlopende professionaliseringsopdrachten moet je echt het werkveld induiken. Dit maakt de theorie een stuk levendiger en op deze manier word je optimaal klaargestoomd als journalistiek professional.

Daarnaast gebruik je een innovatieve online leeromgeving. Iedere student heeft zijn eigen omgeving waarin ze informatie kunnen vinden en kunnen oefenen met de leerstof.