FAQ NTI Zakelijk

Wat kan NTI Zakelijk voor ons bedrijf betekenen?

NTI Zakelijk is de ideale partner voor het opleiden van uw personeel. Door onze moderne Blended Learning studiemethode zijn onze opleidingen perfect te combineren met een drukke baan. Blended Learning is een combinatie van zelfstudie, e-learning en praktijktrainingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en incompany trajecten. Hierdoor kunnen wij uw specifieke wensen vertalen naar een op maat gemaakt traject, afgestemd op uw personeel.

Ben ik verplicht om het programma in de gids te volgen?

Nee, eventueel kunt u ook een door u zelf samengesteld programma aanbieden aan uw werknemers. Wellicht vindt u het bijvoorbeeld interessant om uw werknemers verschillende losse modules aan te bieden. U zou dan bijvoorbeeld modules kunnen kiezen uit de studies HBO Sales en Accountmanagement, HBO Psychologie en een cursus blind typen. Dit programma stellen wij in overleg met u samen en wordt aangeboden aan uw werknemers. U kiest zelf welke verbreding uw werknemers nodig hebben. U bereikt hiermee dat:

 • Uw werknemers hun kennis op verschillende vlakken verbreden
 • Uw werknemers hun kennis updaten / verversen
 • Uw werknemers op de hoogte worden gesteld van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied
 • Uw werknemers een programma volgen wat speciaal voor hen samengesteld is
 • Uw werknemers een programma volgen wat afgestemd is op uw branche specifieke informatie

NTI Zakelijk bespreekt graag uw wensen voor een maatwerk traject.

Kunnen de trainingen en examens ook op locatie gegeven / afgenomen worden?

Ja. NTI Zakelijk kan in overleg met u de examens, trainingen en workshops ook op locatie afleggen. Wij zorgen er dan voor dat de examinator of docent naar een door u gekozen locatie toekomt. Wij kunnen de examens bijvoorbeeld bij u op kantoor afnemen zodat de studenten geen extra reistijd hebben.  

Heb ik als werkgever zicht op het studieproces?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wij vinden het dus belangrijk dat er regelmatig overleg is. U kunt ook bij ons de voortgangsrapportages aanvragen van uw werknemers. Op deze manier houdt u goed zicht op de voortgang van uw personeel.  

Bij wie moet ik zijn voor vragen?

De student kan met al zijn vragen terecht bij zijn of haar persoonlijke mentor. Ook kan hij of zij terecht op de digitale leeromgeving om contact te hebben met medestudenten en docenten. U als opdrachtgever kunt met al uw vragen terecht bij uw vaste NTI contactpersoon.  

Zijn de opleidingen erkend?

De opleidingen van het NTI zijn officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Met wie werkt NTI Zakelijk samen?

NTI Zakelijk heeft in het verleden al veel maatwerktrajecten begeleid en verzorgd. Wij werken veel samen met verschillende overheidsinstanties zoals defensie en justitie. Daarnaast hebben wij opleidingen verzorgd voor vele gerenomeerde bedrijven. Op onze website vindt u een lijst met onze referenties.

Kan ik een offerte aanvragen?

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor u. Neem voor een offerte contact met ons op door te bellen naar: 071 750 10 40 of een mail te sturen naar zakelijk@nti.nl  

Wat zijn de voordelen van NTI Zakelijk?

 • NTI-opleidingen zijn uitstekend te combineren met een vaste baan
 • NTI Zakelijk biedt u een vast aanspreekpunt, voortgangsrapportages, flexibele betalingsmogelijkheden en staffelkortingen
 • Voordelige studiekosten
 • Maatwerk en in-company opleidingen
 • Erkenning en hoge kwaliteit
 • Examens, trainingen en workshops op locatie
 • Ervaring