Nationale vacaturebank

Nationale VacaturebankNationaleVacaturebank.nl

Historie

Met de opkomst van het internet, eind jaren 90 van de vorige eeuw, bleek al gauw dat dit medium de arbeidsmarkt fantastische nieuwe mogelijkheden zou kunnen bieden. Om deze reden is in 2000 dan ook NationaleVacaturebank.nl opgericht. NationaleVacturebank.nl is binnen een paar jaar uitgegroeid tot de grootste banensite van Nederland. Mede door de overname van VNU-Media in 2004 heeft NationaleVacuturebank.nl inmiddels een enorme landelijke naamsbekendheid en is de site een begrip geworden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. NationaleVacaturebank.nl is haar site continu aan het verbeteren en aan het uitbreiden. Zo is onlangs op NationaleVacaturebank.nl speciaal voor scholieren en studenten een speciale studentenportal live gegaan. Hier kunnen de jongeren makkelijk op zoek naar een leuke bijbaan of interessante stage.

Visie

NationaleVacaturebank.nl biedt een marktplaats op internet waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar worden gebracht. NationaleVacaturebank.nl biedt kandidaten het grootste en meest actuele aanbod aan vacatures in alle opleidingsniveaus, regio’s en functiegroepen. Veel aanbod creëert veel vraag. NationaleVacaturebank.nl biedt dan ook voor werkgevers de meeste potentiële kandidaten voor hun vacatures.

Werkwijze

NationaleVacaturebank.nl is continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van haar site. Kandidaten kunnen via de uitgebreide zoekmogelijkheden op de site zeer makkelijk hun droombaan vinden. Om de respons op de vacatures te vergroten biedt NationaleVacaturebank.nl de werkgevers diverse mogelijkheden om hun vacatures extra te laten opvallen.

Bij jij toe aan een nieuwe baan? Plaats dan ook meteen je CV op NationaleVacaturebank.nl.