→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ontdek het onbekende met de cursus Parapsychologie!

Telepathie, helderziendheid, hypnose, psychokinese, paranormaal genezen en uittreden. In de boeiende cursus Parapsychologie gaan we uitvoerig in op de meest uiteenlopende paranormale verschijnselen. Ben je geïnteresseerd in reïncarnatie, leven na de dood, toekomstvoorspellingen, magnetisme of buitenaards leven? Het komt allemaal aan bod. De cursus is helder geschreven en alles van de parapsychologie wordt in duidelijke samenhang met elkaar behandeld.

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in verschijnselen die niet verklaard kunnen worden. Na afloop van deze boeiende cursus van NTI zul je je zesde zintuig ontwikkeld hebben. Je staat intuïtiever en creatiever in het leven.

Inhoud

Wat leer ik?

Elke les uit de cursus Parapsychologie is helder opgebouwd: eerst wordt een omschrijving van een verschijnsel gegeven, dan de mogelijke verklaring ervan en vervolgens wat je met de verkregen inzichten kunt doen. Bij elke les horen opdrachten en oefeningen om jezelf te trainen in een paranormaal verschijnsel. Bijvoorbeeld visualiseringsoefeningen bij de les over helderziendheid of oefeningen in het opsporen van een vermiste sleutelbos of treinkaartje.

Studieprogramma

De NTI-cursus Parapsychologie is erg veelzijdig. Om je een idee te geven, volgt hier een aantal voorbeelden van wat er in de cursus wordt behandeld:

 • Werkterrein van de parapsycholoog
 • Hypnose
 • Telepathie en helderziendheid
 • Psychokinese
 • Paranormaal genezen en zelfgenezing
 • Paranormale en lucide dromen
 • Uittredingen
 • Bijna-doodervaringen
 • Reïncarnatie
 • Spiritisme
 • Trancecommunicatie
 • De entiteit Seth
 • Magie
 • Occulte praktijken en genootschappen
 • Mysterieuze verschijnselen en ufo’s
 • Astrologie als persoonlijkheidstheorie
 • Paranormale ervaringen van kinderen en dieren
 • Engelen en duivels
 • New Age en het Aquariustijdperk

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met vragen terecht bij jouw docent en studiecoach. Je docent kun je benaderen met al jouw vragen over de lesstof. Jouw studiecoach helpt je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie, zoals het maken van een studieplanning of het inleveren van opdrachten.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de cursus Parapsychologie is geen bepaalde vooropleiding of specifieke voorkennis nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door een ervaren docent. Deze docent helpt je met het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Heb je nog vragen over het volgen van een cursus? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar.

Examen

Krijg ik een diploma?

Je kunt er voor kiezen om de cursus af te ronden met een examen op hbo-niveau. Wanneer je voor dit examen slaagt, ontvang je een NTI-diploma. De examenkosten bedragen € 105,-. 

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus Parapsychologie hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. Bovendien betaal je niks extra’s voor het lesmateriaal, dit is volledig inbegrepen in het lesgeld. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de cursus Parapsychologie. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Parapsychologie 1296

Studietempo in maanden 6 Maanden 9 Maanden * 12 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 97,50 € 65,00 € 48,75
Nu met 50% korting € 48,75 € 32,50 € 24,38
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Wij geloven in onze opleidingen en we zijn ervan overtuigd dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom heb je bij deze cursus zelfs examengarantie:

 • Heb je al je huiswerkopdrachten ingezonden?
 • Heb je 2 keer examen gedaan, maar ben je niet geslaagd?
 • Heb je de cursus afgerond en betaald?
 • Dan krijg je het lesgeld terug!

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw manier en jouw moment
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je studeert bij een door het Ministerie erkende onderwijsinstelling

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Parapsychologie, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Parapsychologie

4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Erg leuke en interessante opleiding. Ik zal nog regelmatig de boeken gebruiken om mezelf te blijven trainen.

Begin dit jaar ben ik begonnen met de cursus Parapsychologie. Ik ben erg geinteresseerd in de dingen om ons heen en wilde de cursus al lang graag doen, maar na een ongeluk was de tijd er eindelijk rijp voor.
Het is een ontzettende leuke cursus, waarin je van alles leert overal allerlei fenomenen, ervaringen, werkwijzen, etc. De cursus is heel breed (van ufo's tot engelen en van geesten tot astrologie) en heeft alle belangrijke aspecten voor iemand die hierin geinteresseerd is. Ik heb al erg veel geleerd en heb iedere keer weer zin in de volgende les!
De boeken (de cursus bestaat uit 3 delen/boeken, 30 lessen in totaal) zijn erg makkelijk leesbaar en de huiswerkopgaven zijn over het algemeen goed te maken. Ik vind vooral de opgaven waarin je je eigen mening/ervaringen moet geven erg leuk.
Ik stuur mijn opgaven altijd via de mail in en dat gaat heel makkelijk. Mijn docent kijkt ze altijd snel na en het is leuk om te lezen hoe je het gedaan hebt. De flexibiliteit vind ik zelf erg fijn. Soms gaat studeren enorm snel en maak ik les na les en soms kom ik er helaas even niet aan toe. Het is fijn dat er niks moet.
Over het NTI ben ik ook erg tevreden. Ik vind klantvriendelijkheid erg belangrijk en dat heb ik gevonden!
Voor iemand die twijfelt om de cursus te gaan doen zou ik zeggen: luister naar je gevoel! Als je het leuk vindt om meer te leren over van alles en nog wat op dit gebied in de wetenschap, dan zou ik het zeker aanraden!
In ieder geval hoop ik dat je er net zoveel plezier aan beleeft en van leert als ik!

Bekijk alle ervaringen