→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Verbeter de kwaliteit van je leven met de cursus Gezond en fit

Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Dan is de cursus Gezond en fit van het NTI iets voor jou! Geestelijke en lichamelijke fitheid staan namelijk centraal in de cursus Gezond en fit. Hoe kom je het beste mentaal en fysiek in een goede conditie? En nog belangrijker hoe kun je deze fitheid behouden?

Gestructureerd en actief leven is de sleutel naar een gezond en fit bestaan. Dankzij de cursus Gezond en fit ga je een fit leven tegemoet. Je leert dat sporten leuk kan zijn en dat gezond eten lekker is! Je krijgt concrete tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid en fitheid wil verbeteren. Je voelt en ziet als snel het positieve resultaat.

Inhoud

Wat leer ik?

Gezond eten en voldoende bewegen zijn onmisbaar voor een gezonde levensstijl. Ook ontspanning is belangrijk wanneer je fit wilt zijn. Hoe pas je dit toe in de praktijk? De cursus Gezond en fit geeft je het antwoord. Je leert onder andere wat de invloed van roken, stress en alcohol is op je gezondheid. Daarnaast komen feiten en fabels over afvallen aan de orde. Wanneer je de cursus Gezond en fit hebt afgerond, weet je alles over gezond leven. Je levensstijl is verbeterd en je weet hoe je geestelijk en lichamelijk in topconditie bent en blijft!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Gezonder leven door meer te bewegen
 • Conditie- en krachttraining
 • Gezonde voeding
 • Het belang van ontspannen
 • Verbeteren van je houding
 • Geestelijk welzijn
 • Bewegen en sporten bij ziekte of beperking

De cursus Gezond en fit - dit komt erbij kijken

Studeren op jouw moment

Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Je kiest zelf je startdatum en kunt uit verschillende studietempo’s kiezen. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Je kunt de online leeromgeving overal gebruiken, dus of je nu thuis op de bank studeert, of met mooi weer in het park; je studeert altijd op jouw moment.

Persoonlijke begeleiding

Naast het flexibel studeren staat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel. Je docent kun je benaderen met al jouw vragen over de lesstof. Daarnaast staat jouw persoonlijke mentor iedere werkdag voor je klaar voor niet-inhoudelijke vragen over je studie, bijvoorbeeld over je studieplanning of het inleveren van opdrachten.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om te starten met de cursus Gezond en fit is geen bepaalde vooropleiding of speciale voorkennis vereist.Iedereen kan werken aan een gezondere levensstijl!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Heb je nog vragen over het volgen van een cursus? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Gezond en fit afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. Bovendien betaal je niks extra’s voor het lesmateriaal, dit is volledig inbegrepen in het lesgeld. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de cursus Gezond en fit. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Gezond en fit 1291

Studietempo in maanden 3 Maanden * 6 Maanden
Uren per week 4 2
Lesgeld per maand € 133,00 € 66,50
Nu met 50% korting € 66,50 € 33,25
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw moment
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk
 • Je wordt persoonlijk begeleid door mentoren
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Gezond en fit, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Gezond en fit
4 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Studiemateriaal

De cursus is leuk en leerzaam voor iemand die wil beginnen met sporten. Maar als je al bezig bent met beweging of sporten of je hebt al wat dieeten geprobeerd, dan is de cursus niet echt een aanvulling, bij mij is het meeste dat voorbij komt al bekend.

Bekijk alle ervaringen