→ Profiteer van tot wel 50% voordeel op het lesgeld met Vlaamse Opleidingscheques! Lees meer

Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Vrachtwagenchauffeur worden?

Ambieer je een goedbetaalde en verantwoordelijke baan als vrachtwagenchauffeur? Volg dan nu de opleiding Vakbekwaamheid Goederenvervoer bij NTI! Want NTI heeft dé opleiding in huis voor de chauffeur die verder wil komen. Je wordt opgeleid voor het theoriegedeelte voor het behalen van een Vrachtauto rijbewijs (C met code 95). Code 95 is verplicht als je beroepsmatig een vrachtauto wil besturen.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw manier en jouw moment

Inhoud

Van autotechniek tot cabotagevervoer

Door de groeiende complexiteit van het nationale en internationale verkeer zijn de eisen van vakbekwaamheid hoog voor een beroepschauffeur die goederen over de weg vervoert. Je dient thuis te zijn in de techniek van je auto en in moderne communicatiemiddelen, zoals boordcomputers en black boxes. Daarnaast dien je kennis te hebben van alle nationale en internationale vervoersregels, TIR-vervoer en douanedocumenten, cabotagevervoer en transitovervoer. Al deze onderwerpen komen aan bod in de praktijkgerichte opleiding Vakbekwaamheid Goederenvervoer.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Techniek
 • Moderne communicatiemiddelen (boordcomputers en black boxes)
 • Nationale en internationale vervoersregels
 • TIR-vervoer
 • Douanedocumenten
 • Cabotagevervoer
 • Transitovervoer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Minimale leeftijd en rijbewijs

De minimale leeftijd om de opleiding CCV Vakbekwaamheid Goederenvervoer te volgen en om deel te nemen aan de theorie-examens is 17 jaar. Let op: voor deelname aan het praktijkexamen voor rijbewijs C met code 95 moet je minimaal 18 jaar zijn en dien je (naast geldige en voldoende uitslagen van de theorie-examens) in het bezit te zijn van een Nederlands rijbewijs B (automaat of schakel) of een geldig EU/EER rijbewijs B (automaat of schakel) samen met een geldig identiteitsbewijs.

Examen

Erkend examen van het CBR

Deze opleiding bereidt je uitstekend voor op de erkende examens van het CBR. Je wordt opgeleid tot de volgende theorie-examens:

 • Theorie-examen Vrachtauto rijbewijs - theorie deel 1, Verkeer en Techniek (RV1)
 • Theorie-examen Vrachtauto rijbewijs - theorie deel 2, administratie (V2C)
 • Theorie-examen Vrachtauto rijbewijs - theorie deel 3, administratie cases (V3C)

Kijk voor meer informatie en de examenkosten op www.cbr.nl.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Wil je geen examen doen? Dan kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de opleiding CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer - code 95 1654

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 9 Maanden
Uren per week 8 5 3
Lesgeld per maand € 118,75 € 79,25 € 52,75
Nu met 50% korting € 59,38 € 39,63 € 26,38
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Examentraining CCV Vakbekwaamheid goederenvervoer

Wil jij je optimaal voorbereiden op het examen en persoonlijke feedback krijgen op de onderdelen die jij moeilijk vindt? Kies dan voor de klassikale examentraining. Aan de hand van een proefexamen dat je maakt, geeft de docent extra aandacht aan de fouten en de opgaven die voor jou extra uitleg nodig hebben. Het totaalbedrag hieronder betaal je in termijnen.

€ 99,-    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal