Aan de slag

Ben je enthousiast geworden door het bovenstaande schrijf je dan in voor de opleidingen van jouw keuze. Jaarlijks begroeten wij zo’n 70.000 nieuwe studenten voor één van onze 850 opleidingen. Als jij je hebt ingeschreven voor de opleiding, ontvang je binnen 1 week jouw eerste studiepakket in huis met alle benodigde informatie waaronder een lesrooster, informatie over het examen en de gegevens van je docent.

Elke opleiding bevat up-to-date lesmateriaal verdeeld in overzichtelijke lessen. Na elke les kun je jouw kennis toetsen en vervolgens het huiswerk maken. Je stuurt het huiswerk in en vervolgens ontvang je binnen een aantal werkdagen en per e-mail vaak nog sneller je huiswerk gecorrigeerd en voorzien van een cijfer en tips retour. Het overzicht van je huiswerkresultaten kun je op ieder moment via de cursistenlogin op deze site opvragen. Als je alle lesstof hebt bestudeerd, kun je bij de meeste opleidingen nog het proefexamen maken om te zien of je examenklaar bent.

Het laatste onderdeel van jouw opleiding is in de meeste gevallen het examen voor het diploma. Heb je nog vragen of ben je er nog niet zeker van welke opleiding het best bij je past of heb je twijfels over vooropleidingseisen en vrijstellingen neem dan contact op met onze studie-adviseurs. Dit kan via de e-mail: vragen@nti.nl of via het bel me formulier.